Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πεζοδρόμια
Κράσπεδα
Μάρμαρα
Μάρμαρα Χτυπητά
Πλακάκια Δαπέδου
Πλακάκια Μπάνιου
Βιομηχανικά Δάπεδα
Τσιμεντοκονίες
Κυβόλιθοι
Επενδύσεις πέτρας
Πισίνες
Γρανιτοκυβόλιθοι
Υαλότουβλα
Τζάκια
 

 

 

 

Η επιχείρηση ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών από το 1983, όταν ξεκίνησε με κατασκευές μωσαϊκών δαπέδων και τοποθετήσεις μαρμάρων. Από το 1993 η επιχείρηση επεκτείνεται και στις τοποθετήσεις πλακιδίων για να φτάσει στη σημερινή της μορφή όπου παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε οικοδομικές εφαρμογές και τοποθετήσεις.

 

Κάντε κλικ στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα: 
Σπίτια, Ταράτσες, Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους (δημόσιους / ιδιωτικούς), Καταστήματα, Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Εκκλησίες, Δημόσια έργα, Πισίνες, Πεζοδρόμια, Αυλές, Διαμόρφωση κήπων κλπ.

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις σε:
Πλακάκια όλων των τύπων, Μάρμαρα, Γρανίτες, σε δάπεδα και τοίχους (από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδα, σιδηροκατασκευή, κλπ), Μωσαϊκά, Επενδύσεις πέτρας, Σκαπιτσαριστά, Πουρόπετρες, Τσιμεντοκονίες, Υαλότουβλα, Βιομηχανικά δάπεδα, Κυβόλιθοι, Πλάκες Πεζοδρομίου, Πεζούλια, Κράσπεδα.

Διαθέτουμε Πρέσσα για τις τσιμεντοκονίες με δυνατότητα χρήσης ανεξαρτήτως ορόφου, για γρήγορα, καθαρά και οικονομικά αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε λειάνσεις σε:
Τσιμεντοκονίες, Πλακάκια, Μάρμαρα, Μωσαϊκά.

Η επιχείρηση απασχολεί 7 άτομα μόνιμο ειδικευμένο προσωπικό και διαθέτει πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό. Συνεργαζόμαστε με εργολάβους δημοσιών και ιδιωτικών έργων και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να εκτελέσουμε σε όλη την Ελλάδα κάθε είδους εργασία σχετική με το αντικείμενό μας, με την υψηλότερη απόδοση σε ποιότητα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι εργασίες παραδίδονται πλήρως αποπερατωμένες, στον αρχικά συμφωνημένο χρόνο, χωρίς ίχνος κακοτεχνιών – υπολειμμάτων. Εκτός από την άψογη ποιότητα της εργασίας μας, είμαστε κοντά στους πελάτες μας ακόμα και μετά την αποπεράτωση των έργων μας για να τους παρέχουμε κάθε τεχνική βοήθεια, συντήρηση ή εργασία που θα χρειαστούν στο μέλλον. 

Εμπιστευθείτε μας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΚΥΒΟΛΙΘΩΝ
ΝΕΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΗΜΑΘΙΑΣ   ΤΚ 59033
Τηλ. 23310 44092   Κιν. 6972779546
Ε-mail: kechagiaspanagiotis@gmail.com

© 2009  Kechagias-panagiotis.gr  -  All Rights Reserved. Design by Valentine floral creations  Development by Imathia1.gr   Web Hosting by ART Data